Over Elke

Sinds ik mediteer, ben ik een ander mens, maar wel net zo gezellig!

Mijn verhaal

Mijn naam is Elke Rosalie Rouweler en ik ben in 1982 geboren in Lochem. Na heel wat andere wereldse plekken te hebben ontdekt, woon ik sinds 2016 opnieuw in mijn geboorteplaats.  Samen met mijn vriend Alex en onze twee zoons Ezra en Enzo. 

Burn through

In 2009 kwam ik al eens eerder terug naar Lochem, om mijn eigen bar te openen. Een heel avontuur dat mij jaren later niet de voldoening bleek te geven die ik zocht. Sterker nog, het bracht mij stress, onrust en tegenspoed. Ik besefte toen niet dat ik in een flinke burnout was terechtgekomen. Daar had ik dan ook geen tijd voor, alles wat ik deed was veel werken, teveel drinken en te weinig slapen. Ik was heel ver verwijderd geraakt van mijzelf, ik had geen idee meer wie ik was, laat staan wat ik wilde. Ik wist wel wat ik níet meer wilde. Hier stopte de bar, en startte de zoektocht naar mijzelf.

Mediteren op mijn manier

Mediteren hoeft van mij niet in de Lotushouding of starend naar een kaars. Ik vind het vooral belangrijk dat je comfortabel zit (of ligt) en je lekker voelt.