Meditatie10daagse

Meditatie10daagse

Ontdek gratis wat meditatie met je doet

Twijfel je om te starten met mediteren? Wil je meer weten over meditatie? Ben je benieuwd hoe ik jou in meditaties begeleid? Dan is de meditatie10daagse de kennismaking die bij je past. De 10daagse is helemaal gratis en voor iedereen!

Waarom 10 dagen?

Vier dagen is te kort, 20 dagen is te lang, maar vooral omdat het lekker klinkt. Ik geloof dat je lichaam in tien dagen kan wennen aan het fenomeen stilzitten. We bouwen het langzaam op. De eerste dag start met een minuut, de tweede dag duurt twee minuten……de laatste dag mediteer je tien minuten. De meditaties zijn voorzien van muziek, zodat je niet in het stille diepe wordt gegooid. Iedere dag heeft een eigen thema.

Hoe werkt het?

Vul het formulier in en ontvang van mij een bevestiging. Zodra de eerstvolgende Meditatie10daagse start, ontvang je van mij ‘s ochtends vroeg, tien dagen lang een meditatie via Whatsapp. Deze meditatie10daagse is zo ingericht dat jij voor jezelf kan ontdekken wat meditatie voor jou kan betekenen. Het is dus geen collectieve meditatie, en je wordt niet in een Whatsapp groep gegooid. Je kunt de meditaties beluisteren wanneer je wilt, waar je maar wilt.

Meditatie10daagse begint op
woensdag 14 december 2023

Doe gratis mee

en leer in 10 dagen mediteren!